Het geweer en de laserpen

Category
Name
Het geweer en de laserpen
Business
Category
Note

Ik kocht deze 500mW groene laserpen ongeveer anderhalve maand geleden. Het werkte prima. Ik heb de batterijen eruit gehaald en opnieuw geïnstalleerd, werkt weer goed. De snelspanner houdt deze stevig tegen de rail. De powerknop voor de dradenkruiseenheid is een beetje "strak" en moeilijk om naar de aan-positie te draaien; je kunt het niet gewoon met je vingertop aanraken om het te bedienen, je moet het tussen je duim en vinger pakken en aanzetten en het op het gewenste intensiteitsniveau instellen. Ook moeten kopers weten dat de nachtzichtmodus niet betekent dat deze laser nachtzicht heeft. Als je dit niet goed vastdraait, zal het rondstuiteren. Er is een stuk rubber dat beweegt zonder veel moeite, waardoor de schakelaar niet meer wordt ingedrukt en geactiveerd. Bij gebruik met omgevingsverlichting werkt het prima.


Ik liet per ongeluk mijn wapen op de grond vallen (tapijt) en alles bleef werken. Het gaat elke keer aan, de laserpen werkt elke keer, en eenmaal ingebeld, is het waar en werkt geweldig. Alles beschouwd, zou ik het waarschijnlijk een 5-sterren geven als de waardeloze neopreen hoes goed past. Ik belde het in 5 minuten en reed kopspijkers op 30-40 meter. Ik kocht een andere na het gebruik van deze voor mijn pistool.


Mijn enige spijt is wat ik moet doen met mijn groene stip. Out of the box, deze 1000mW laserpen werkte prima. Ik bonsde er een beetje met de achterkant van een schroevendraaier gefrustreerd op. Ik zag dat de koperen ring die het positieve contact vasthoudt loszat. Kleine beweging / aanraking van de schakelaar, de rode stip flikkert. Ik betwijfel of dit nog een half jaar van terugslag zal zijn. U kunt uw geld sparen en iets krijgen dat op zijn minst beter samen geslagen werd uit China of gewoon goedkope optica vermijden. Ik koop alleen maar de dure din

Categories
No Man flag