Het ontwerp van de laserpen

Category
Name
Het ontwerp van de laserpen
Business
Category
Note

Ik heb een revolver gebruikt om de schoten te stabiliseren. Ik zette de laserpen op de X in het midden van het doelwit en vuurde vijf ronden af. Ik deed hetzelfde met mijn andere geweer en kon de laserpen op dat geweer aanpassen nadat ik zag dat het nog geen 6 centimeter van de X was. Ik weet dat sommige mensen geluk hadden, maar neem het van mij aan, niet moeite doen met dit product. Ik vraag me af of ik het kan terugsturen voor een restitutie ... Het probleem met al deze is dat je de minuscule batterijen moet installeren elke stropdas die je gebruikt en ze moet verwijderen als je klaar bent. De enige manier die ik weet om de verwijdering tot stand te brengen, was door de stam in te klappen en de bout tegen de grond te drukken. De omvang was hoe dan ook onnauwkeurig dus wat de hel. Aangezien de twee stukken dezelfde temperatuur hadden, plaatste ik ooit zo voorzichtig met een paar hemostaten de groene laser terug op zijn plaats en keek opnieuw door het bereik en nogmaals op 25yds was het op een andere locatie. Dus ik stop de ton en schuif assy. Dus als er iets anders nodig is, dan alleen een heel zand op de rand van de rode laser en ik bedoel heel licht. Maar bedankt aan GOD we komen er wel uit.


Geen probleem, maar het kan je schrikken als je het voor het eerst gaat gebruiken (vooral als je de gebruiksaanwijzing niet leest zoals ik weet om het uiteinde van een gum op een potlood te gebruiken om het los te maken). De alkalinebatterijen hebben 5 minuten geduurd, dus bestel je extra batterijen als je deze bestelt. Het meegeleverde zakje is handig voor het opbergen van zowel de laserpen als de batterijen.


Ik zou deze 5mW laserpen aanbevelen aan iedereen die het leven op zijn vuurwapen vastlegt of enige werkelijke nauwkeurigheid wenst. Ik had geen probleem met het sluiten van de dia met groene laserpen geïns

Categories
No Man flag