General Information

Location

Network

Description

Business Summary
DHL është lider global i tregut në industrinë e logjistikës. DHL i përkushton klientëve të saj ekspertizën e saj për pakot ndërkombëtare, shërbimin ekspres, transportin ajror dhe detar, transportin rrugor dhe hekurudhor, kontratat logjistike dhe shërbimet e postës ndërkombëtare.
Business Keywords
DHL, Deutsche Post DHL, express, logistics, express and logistics, globan network, air, ocean, air freight, ocean freight, air and ocean freight, overland transport, contract logistics, mail, international mail, international, global forwarding, freight, supply chain, sustainability, company portrait, DHL history, DHL worldwide
General Information
Type of Business:
not complete
Year established:
capital:
not complete
Work Time:
not complete
Website Rank
rank:
2,706,871
- visit: 1125

Categories

Product & Services

not complete
Categories

Countries

No Man flag