General Information

+355 69 897 7773
Yzberisht, Panajot Pano, Pallati LNK

Location

AIO13 TRAVEL
Yzberisht, Panajot Pano, Pallati LNK

Network

Description

Business Summary
All In One Travel- Agjensi turistike qe operon ne Tirane. Themeluar qe ne 2013 ofron bileta avioni, bileta autobusi, bileta trageti, paketa turistike, brenda dhe jashte Shqiperise, nje dhe disa ditore, paketa individuale dhe ne grup, grupe aventure dhe grupe kulturore. Ne jemi nje staf shume entuziast dhe te perkushtuar, te cilet mundohen qe endrrat tuaja ti dergojne ne destinacionin perkates. Konkurues me cmimet ne te lira ne treg. We are friendly, funny, and fantastic.
Business Keywords
Agjensi Turistike ne Tirane, Bileta Avioni, Bileta Autobusi, Bileta Trageti, Paketa Turistike, Udhetime Turistike
General Information
Type of Business:
not complete
Year established:
2013
capital:
not complete
Work Time:
not complete
Website Rank
rank:
0
- visit: 572

Categories

not complete

Product & Services

not complete

Recommended Business

Categories
United States flag

No Support in this time. please use Contact us form!